Stageplekken Bouwkunde

Stageopdracht
Bouwadvies Groot Holland is op zoek naar een of twee studenten HBO Bouwkunde om bouwtechnische concepten uit te werken voor monumentale woonhuizen. Bouwadvies wil klanten de mogelijkheid bieden om hun woning door middel van deze concepten te verbeteren op één of meerdere van de onderstaande punten:
•   Focus op duurzaamheid
•   Focus op bouwkundige schil
•   Focus op comfort

Je gaat (samen met je mede stagiair) de bovenstaande drie concepten bouwtechnisch uitwerken in de vorm van “adviespakketten”. Dit houdt in dat je een voorstel maakt voor de inhoud en opbouw van de pakketten, onderzoek gaat doen naar de mogelijke bouw- of installatietechnische oplossingen en de concepten bouwtechnisch gaat uitwerken met ondersteuning van het benodigde tekenwerk.

Deze concepten ga je implementeren in de organisatie.

Over Bouwadvies Groot Holland
Bouwadvies Groot Holland is een bouwtechnisch adviesbureau of ingenieursbureau, gespecialiseerd in oude en monumentale objecten. Bouwadvies verzorgt de planvorming en directievoering bij o.a. verbouwingen, restauraties, renovaties, herbestemming en onderhoud. Ook verzorgt Bouwadvies onder andere onderhoudsbegrotingen, restauratieplannen en subsidieaanvragen. Ook voeren adviseurs diverse onderzoeken uit zoals lintvoegmetingen en houtweerstandsmetingen.

Interesse?
Heb jij interesse in een stage waarbij je bouwkundige oplossingen gaat bedenken om de duurzaamheid, bouwkundige schil en comfortgehalte van monumenten te verbeteren? Stuur je sollicitatie en CV naar: info@bouwadviesgrootholland.nl. Stagiaires mogen ook in tweetallen solliciteren.